Sven-Bertil Taube sjunger på Royal

Sven-Bertil Taube sjunger Evert Taube!

Efter de bejublade konserterna på Rademachersmedjorna har Sven-Bertil Taube och pianisten Peter Nordahl tackat ja till att gästa Eskilstuna ytterligare en gång tack vare den stora efterfrågan hos publiken. Valet föll på Royalbiografen, som med sin 30-talscharm kommer erbjuda en unik och intim helkväll med Sven-Bertil.

Konserten bygger på succéföreställningen SÅ LÄNGE SKUTAN KAN GÅ med text och musik av Evert Taube, som spelats i ett tiotal slutsålda konserter på Dramaten.

Sven-Bertil Taube sjunger sin pappas sånger och berättar oförglömliga historier om minnen från barndomen och hur det gick till när Evert Taube skrev sina största klassiker.
Konserten ackompanjeras av arrangören och producenten Peter Nordahl, som är mannen bakom Sven-Bertils senaste skivor, som alla rosats av såväl publik som kritiker, och belönats med grammisar och guldskivor.

Sven-Bertils konserter i Eskilstuna 2016 och 2018 lockade storpublik, och fick Eskilstuna-Kuriren att utropa honom till ‘levande legend’ och ‘sångare och estradör av Guds nåde’.

Sven-Bertil är i övrigt aktuell med inspelningarna av sin kommande skiva, där inspelningarna just nu slutförs.

Längd: ca 2 timmar inkl paus

Kvällen presenteras av Patrik Kolar.

Fredag 25 januari kl 19.30 Royalbiografen.

Mer info och biljetter.

Publicerad 2019-01-18.

Author: Redaktionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *