På dejt med Jessica Andersson

På dejt med – Jessica Andersson är namnet på Jessica Anderssons allra första turné i eget namn. Fredag den 1/2 2019 går startskottet för denna turné där Jessica tillsammans med sitt band kommer att dejta publiken i hela 35 konserthus och teatrar från Ystad i söder till Luleå i norr! Under dejten kommer Jessica bjuda på sina favoritlåtar, omsorgsfullt arrangerade i trivsamma kostymer, och blanda musiken med ömsom humoristiska, ömsom djupdykande reflektioner över karriären och livet i stort.

Publiken kan se fram emot en intim och dynamisk kväll, full av ljuv musik och en och annan överraskning, precis som det skall vara på en dejt!

Jessica Andersson har bl.a.
Medverkat i Melodifestivalen sju gånger och vunnit en av dessa med duon Fame tillsammans med Magnus Bäcklund – Fått en Guldmask för bästa kvinnliga huvudroll i musikalen Little Shop of Horrors 2008 – Skrivit den självbiografiska boken När kalla nätter plågar mig med minnen av hur det var 2009 som sålt i över 120.000 exemplar – Legat 98 veckor i sträck på Svensktoppen med låten I Did It For Love, som även blev utsedd till årets låt 2010 – Som förlängning till den självbiografiska boken släppt albumet 40.14.4 – Medverkat i sommarturnén Diggiloo i hela 13 av 16 säsonger – Varit programledare för Ensam mamma söker (TV3) i två säsonger varav den senaste kommer att sändas parallellt med denna turné, våren 2019.

På dejt med – Jessica Andersson presenteras av Krall Entertainment i samarbete med Sangré Event.
Producent är Sussie Holm och för regin står Hans Marklund. Kapellmästare är Lisa Ljungberg.

Lördag 16 februari kl 17.30 Lokomotivet.

Mer info och biljetter.

Publicerad 2019-02-12.

Author: Redaktionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *