Y-won

Måndag – fredag 11.30 – 14.00
016-540 23 14
Y-Won

Dagens rätt 
Inkl. salladsbuffé, nybakat bröd, kolsyrat och
stilla vatten, ekologiskt Fairtradekaffe och godbit

Måndag 

Köttbullar serveras med
potatispuré samt gräddsås
och rårörda lingon (L) 115:-

Stekt kapkummel serveras
med remouladsås samt ärtor
och kokt potatis (G) 128:-

Kostrådgivaren Corporis
rekommenderar (max 500 kcal)
Lasagne på bönpasta (L) 118:- 

Kökets tips
Oxkind serveras med potatispuré
samt ragu på sidfläsk, svamp
och syltlök (L) 135:-

Veckans gröna
Fetaostfylld sötpotatis serveras
med rostade kikärtor samt
aubergineröra (G, L) 108:-

Tisdag

Skinkschnitzel serveras
med rödvinssås, chilibearnaise
samt rostad potatis (G, L) 115:-

Pestobakad torsk serveras
med ragu på puylinser samt
parmesancrème (L) 128:-

Kostrådgivaren Corporis
rekommenderar (max 500 kcal)
Lasagne på bönpasta (L) 118:- 

Kökets tips
Oxkind serveras med potatispuré
samt ragu på sidfläsk, svamp
och syltlök (L) 135:-

Veckans gröna
Fetaostfylld sötpotatis serveras
med rostade kikärtor samt
aubergineröra (G, L) 108:-

Onsdag

Biff stroganoff serveras
med ris och dijoncrème (L) 115:-

Kräftfylld rödspätta serveras
med musselvelouté samt
potatispuré (L) 128:-

Kostrådgivaren Corporis
rekommenderar (max 500 kcal)
Lasagne på bönpasta (L) 118:- 

Kökets tips
Oxkind serveras med potatispuré
samt ragu på sidfläsk, svamp
och syltlök (L) 135:-

Veckans gröna
Fetaostfylld sötpotatis serveras
med rostade kikärtor samt
aubergineröra (G, L) 108:-

Torsdag

Sjömansbiff serveras 
med saltgurka (L) 115:-

Stekt uerfilé serveras bakade
rotfrukter, ungsrostade tomater
och vitvinssås (L) 128:-

Kostrådgivaren Corporis
rekommenderar (max 500 kcal)
Lasagne på bönpasta (L) 118:- 

Kökets tips
Oxkind serveras med potatispuré
samt ragu på sidfläsk, svamp
och syltlök (L) 135:-

Veckans gröna
Fetaostfylld sötpotatis serveras
med rostade kikärtor samt
aubergineröra (G, L) 108:-

Fredag

Majskycklingbröst serveras
med brynt hasselnötssmör
samt broccolisallad (G, L) 115:-

Bouillabaisse serveras
med aioli (G, L) 128:-

Kostrådgivaren Corporis
rekommenderar (max 500 kcal)
Lasagne på bönpasta (L) 118:- 

Kökets tips
Oxkind serveras med potatispuré
samt ragu på sidfläsk, svamp
och syltlök (L) 135:-

Veckans gröna
Fetaostfylld sötpotatis serveras
med rostade kikärtor samt
aubergineröra (G, L) 108:-

Author: etun@dmin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *