Y-won

Måndag – fredag 11.30 – 14.00
016-540 23 14
Y-Won

Dagens rätt 
Inkl. salladsbuffé, nybakat bröd, kolsyrat och stilla vatten, ekologiskt Fairtradekaffe och godbit

Måndag

Biff stroganoff med ris serveras med ris och saltgurka (L) 115:-
Stekt torsk serveras med mangold- och zucchinisallad samt parmesancrème (G, L) 128:-

Kostrådgivaren Corporis rekommenderar (max 500 kcal)
Sesamfröpanerad torsk serveras med rotfrukter och kräfttzatziki (L) 118:- 

Kökets tips:
Viltfärsköttbullar med enbärsgräddsås, västerbottenpuré samt lingon (G, L) 135:-

Veckans gröna: 
Ratatouille med zucchinibiffar och tzatziki (L) 108:-
Tisdag

Spansk paella serveras med kyckling, chorizo och grillad lime 115:-

Pocherad rödspätta serveras med rödbetor, kapris, lök, brynt smör och kokt potatis (L) 128:-

Kostrådgivaren Corporis rekommenderar (max 500 kcal)
Sesamfröpanerad torsk serveras med rotfrukter och kräfttzatziki (L) 118:- 

Kökets tips:
Viltfärsköttbullar med enbärsgräddsås, västerbottenpuré samt lingon (G, L) 135:-

Veckans gröna: 
Ratatouille med zucchinibiffar och tzatziki (L) 108:-
Onsdag

Fläskkarré serveras med skogssvampsås, stuvad spetskål samt kokt potatis (L) 115:-

Stekt kolja serveras med ärt- och wasabipuré samt wokade grönsaker (L) 128:-

Kostrådgivaren Corporis rekommenderar (max 500 kcal)
Sesamfröpanerad torsk serveras med rotfrukter och kräfttzatziki (L) 118:- 

Kökets tips:
Viltfärsköttbullar med enbärsgräddsås, västerbottenpuré samt lingon (G, L) 135:-

Veckans gröna: 
Ratatouille med zucchinibiffar och tzatziki (L) 108:-
Torsdag

Sjömansbiff serveras med saltgurka (L) 115:-

Ugnsbakad sej serveras med rotfruktsstomp samt kräftrelouté (L) 128:-

Kostrådgivaren Corporis rekommenderar (max 500 kcal)
Sesamfröpanerad torsk serveras med rotfrukter och kräfttzatziki (L) 118:- 

Kökets tips:
Viltfärsköttbullar med enbärsgräddsås, västerbottenpuré samt lingon (G, L) 135:-

Veckans gröna: 
Ratatouille med zucchinibiffar och tzatziki (L) 108:-
Fredag

Steak minute serveras med pommes Y-won samt bearnaisesås och bakad tomat (L) 115:-

Fiskgratäng serveras med duchessetoppar (L) 128:-

Y-Wons fredagsburgare: 
Vår egna burgare av färskmald högrev, bringa, rökt fläsksida, lagrad ost, tomat, stekt lök, dijonmajonnäs och pommes frites (G, L) 155:-

Kostrådgivaren Corporis rekommenderar (max 500 kcal)
Sesamfröpanerad torsk serveras med rotfrukter och kräfttzatziki (L) 118:- 

Kökets tips:
Viltfärsköttbullar med enbärsgräddsås, västerbottenpuré samt lingon (G, L) 135:-

Veckans gröna: 
Ratatouille med zucchinibiffar och tzatziki (L) 108:-

Author: etun@dmin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *