Eric Gadd till Marys!

Text och bild: Mary´s Cafe Facebook
Lördag den 17/6 kl 20.00.

Sveriges soulkung gjorde sådan braksuccé i fjol att gästerna uttryckligen KRÄVT att han kommer tillbaka i år, så med glädje kan vi presentera honom för en fantastisk akustisk helkväll under äppelträden i Marys's trädgård för andra året i rad! I år firar Eric Gadd 30 år som artist, vilket kommer bli ett jubileum med dunder och brak! Eric Gadd har under dessa 30 år tillhört Sveriges främsta soulartister. Han har utsetts till Årets artist på Grammis-galan tre gånger och haft stora hits med låtar som "Bara himlen ser på", "Do you believe in me" och "Vi kommer aldrig förlora”.

De senaste åren har Eric Gadd utvecklat sitt livespelande och skapat en minimalistisk sättning med enbart en gitarr på scen. Eric Gadd har släppt elva skivor sedan debuten 1987 och blivit utsedd till årets artist på Grammis-galan hela tre gånger. Hans eleganta och funkiga soul låg ständigt på hitlistorna under 90-talet med låtar som "Bara himlen ser på" och "Do you believe in me". Kulmen nåddes med albumet "The Right Way" från 1997 som såldes i 170 000 exemplar och innehöll flera stora hits.
2015 gjorde Eric Gadd bland annat intima akustiska spelningar både under sommaren och en Sverigeturné på hösten. De hyllades i media med omdömen som "högklassig Gadd snuddar vid himlen" (Ystads Allehanda), “satte hela konserthuset i svängning" (Blekinge Läns Tidning) och “tajt och svängigt i kubik" (Norra Skåne).
Eric Gadd inleder juli månad med att trollbinda Marys publik.

Biljetter: Tickster.com, Reetro Café och ute på Mary's förstås!
(På Reetro och Mary's slipper du serviceavgift.)

Telefon för info: 016-35 01 05.

Publicerad 2017-06-13