Lunch vecka 46, 2017

Stallbacksrestaurangen

Sundbyholms travbana
016-966 57
Stallbacksrestaurangen



Måndag
Dagens rätt 89:-
Inkl. dryck, salladsbuffé, nybakt bröd/smör och kaffe

Raggmunk med stekt fläsk och lingon

Korvstroganoff med ris alt. kokt/stekt potatis

Veckans pasta:
Pasta tortiglioni med strimlad fläskytterfilé, nymalen svartpeppar, färska champinjoner och gorgonzola

Varje dag finns olika sallads- och vegetariska alternativ
Tisdag
Dagens rätt 89:-
Inkl. dryck, salladsbuffé, nybakt bröd/smör och kaffe

Stekt salt sill med löksås och kokt alt. stekt potatis

Helstekt kotlettrad med rödvinssås och potatisgratäng

Veckans pasta:
Pasta tortiglioni med strimlad fläskytterfilé, nymalen svartpeppar, färska champinjoner och gorgonzola

Varje dag finns olika sallads- och vegetariska alternativ
Onsdag
Dagens rätt 89:-
Inkl. dryck, salladsbuffé, nybakt bröd/smör och kaffe

Fransk fiskgratäng med skirat persiljesmör och potatismos

Ugnsstekt kycklingfilé med ädelostsås och ris alt. stekt potatis

Veckans pasta:
Pasta tortiglioni med strimlad fläskytterfilé, nymalen svartpeppar, färska champinjoner och gorgonzola

Varje dag finns olika sallads- och vegetariska alternativ
Torsdag
Dagens rätt 89:-
Inkl. dryck, salladsbuffé, nybakt bröd/smör och kaffe

Ärtsoppa och pannkaka med sylt och grädde

Pannbiff med lök, gräddsås, lingon och kokt alt. stekt potatis

Panerad rödspätta med dill- och rödlöksröra och kokt alt. stekt potatis

Veckans pasta:
Pasta tortiglioni med strimlad fläskytterfilé, nymalen svartpeppar, färska champinjoner och gorgonzola

Varje dag finns olika sallads- och vegetariska alternativ
Fredag
Dagens rätt 89:-
Inkl. dryck, salladsbuffé, nybakt bröd/smör och kaffe

Baconlindad kycklingfilé med cognacsås, gelé och potatisgratäng

Ört- och parmesanpanerad fiskfilé med skaldjurssås och kokt alt. stekt potatis

Veckans pasta:
Pasta tortiglioni med strimlad fläskytterfilé, nymalen svartpeppar, färska champinjoner och gorgonzola

Varje dag finns olika sallads- och vegetariska alternativ
Varje dag

Mer information