Lunch vecka 16, 2018

Y-Won Bar & Grill

Hamngatan 11 (Elite Stadshotellet)
016 - 540 23 00
Facebook



Måndag
I lunchen ingår salladsbuffé, nybakat bröd, kolsyrat/stilla
vatten samt ekologiskt Fairtradekaffe och godbit.


Dagens lunch:
Moussaka, 98:-

Stekt torsk med ärt- och myntacrème,
vitvinssås samt kokt potatis, 128:-

Kostrådgivaren Corporis
rekommenderar (max 500 kcal):

Fishtaco med coleslaw, grönsaker
samt guacamole, 115:- (L)

Kökets tips:
Rödvinskokt lammlägg med
svamprisotto och bakad tomat, 135:- (L)

Veckans gröna:
Zucchiniplättar med fetaost,
tzatziki, romansallad samt
gurka och salladslök, 98:- (G, L)

(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos
Tisdag
I lunchen ingår salladsbuffé, nybakat bröd, kolsyrat/stilla
vatten samt ekologiskt Fairtradekaffe och godbit.


Dagens lunch:
Nötfärsbiffar med enbärssås,
rostade rotfrukter och gelé, 98:- (G, L)

Pocherad sej med senapssås,
broccoli och potatismos, 128:- (L)

Kostrådgivaren Corporis
rekommenderar (max 500 kcal):

Fishtaco med coleslaw, grönsaker
samt guacamole, 115:- (L)

Kökets tips:
Rödvinskokt lammlägg med
svamprisotto och bakad tomat, 135:- (L)

Veckans gröna:
Zucchiniplättar med fetaost,
tzatziki, romansallad samt
gurka och salladslök, 98:- (G, L)

(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos
Onsdag
I lunchen ingår salladsbuffé, nybakat bröd, kolsyrat/stilla
vatten samt ekologiskt Fairtradekaffe och godbit.


Dagens lunch:
Helstekt kotlettrad med rostad potatis, bacon,
syltlök, svamp samt rödvinssky, 98:-

Kolja med citron- och pepparrotssmör,
kokt potatis och en frisk sallad på
gurka och salladslök, 128:- (L)

Kostrådgivaren Corporis
rekommenderar (max 500 kcal):

Fishtaco med coleslaw, grönsaker
samt guacamole, 115:- (L)

Kökets tips:
Rödvinskokt lammlägg med
svamprisotto och bakad tomat, 135:- (L)

Veckans gröna:
Zucchiniplättar med fetaost,
tzatziki, romansallad samt
gurka och salladslök, 98:- (G, L)

(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos
Torsdag
I lunchen ingår salladsbuffé, nybakat bröd, kolsyrat/stilla
vatten samt ekologiskt Fairtradekaffe och godbit.


Dagens lunch:
Slottstek med kokta morötter,
potatis, gelé och gräddsås, 98:- (L)

Pestobakad långa med ljummen
medelhavssallad, krutonger
och parmesan, 128:- (L)

Kostrådgivaren Corporis
rekommenderar (max 500 kcal):

Fishtaco med coleslaw, grönsaker
samt guacamole, 115:- (L)

Kökets tips:
Rödvinskokt lammlägg med
svamprisotto och bakad tomat, 135:- (L)

Veckans gröna:
Zucchiniplättar med fetaost,
tzatziki, romansallad samt
gurka och salladslök, 98:- (G, L)

(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos
Fredag
I lunchen ingår salladsbuffé, nybakat bröd, kolsyrat/stilla
vatten samt ekologiskt Fairtradekaffe och godbit.


Dagens lunch:
Fiskgryta med två sorters fisk, räkor samt aioli, 98:-

Grillad cajunkyckling med bakad sötpotatis,
smörade bönor och färskörtscrème, 128:- (L)

Y-Wons fredagsburgare
Vår egna burgare av färskmald högrev,
bringa, rökt fläskfilé, lagrad ost, bakad tomat,
stekt lök, syrad lök, pommes frites och
dijonmajonnäs 155:- (G, L)

Kostrådgivaren Corporis
rekommenderar (max 500 kcal):

Fishtaco med coleslaw, grönsaker
samt guacamole, 115:- (L)

Kökets tips:
Rödvinskokt lammlägg med
svamprisotto och bakad tomat, 135:- (L)

Veckans gröna:
Zucchiniplättar med fetaost,
tzatziki, romansallad samt
gurka och salladslök, 98:- (G, L)

(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos
Varje dag

Mer information