Lunch vecka 24, 2018

Y-Won Bar & Grill

Hamngatan 11 (Elite Stadshotellet)
016 - 540 23 00
Facebook



Måndag
I lunchen ingår salladsbuffé, nybakat bröd, kolsyrat/stilla
vatten samt ekologiskt Fairtradekaffe och godbit.


Dagens lunch:
Paella med chorizo, kyckling,
grönsaker och lime, 98:-

Stekt kolja med örtcrème, citron
samt kokt färskpotatis, 128:- (G, L)

Kostrådgivaren Corporis
rekommenderar (max 500 kcal):

Ångad kolja, rotfrukter och kräfttzatziki, 115:- (L)

Kökets tips:
Wallenbergare med potatispuré, ärtor,
lingon samt skirat smör, 135:- (G, L)

Veckans gröna:
Quesadilla med mozzarella, linsragu
på röda linser samt paprika serveras
med fetaoströra, 98:- (G, L)

(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos
Tisdag
I lunchen ingår salladsbuffé, nybakat bröd, kolsyrat/stilla
vatten samt ekologiskt Fairtradekaffe och godbit.


Dagens lunch:
Stekt kummel, krämig färskpotatissallad
samt grönsakscrutité, 98:- (G, L)

Lammbog serveras med ratatouille
samt rostad färskpotatis, 128:- (G, L)

Kostrådgivaren Corporis
rekommenderar (max 500 kcal):

Ångad kolja, rotfrukter och kräfttzatziki, 115:- (L)

Kökets tips:
Wallenbergare med potatispuré, ärtor,
lingon samt skirat smör, 135:- (G, L)

Veckans gröna:
Quesadilla med mozzarella, linsragu
på röda linser samt paprika serveras
med fetaoströra, 98:- (G, L)

(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos
Onsdag
I lunchen ingår salladsbuffé, nybakat bröd, kolsyrat/stilla
vatten samt ekologiskt Fairtradekaffe och godbit.


Dagens lunch:
Nötfärsbiffar serveras med tzatziki
och rostad sötpotatispuré, 98:- (L)

Panerad rödspätta med citronsås samt
potatisstomp smaksatt med dragon och lök, 128:- (L)

Kostrådgivaren Corporis
rekommenderar (max 500 kcal):

Ångad kolja, rotfrukter och kräfttzatziki, 115:- (L)

Kökets tips:
Wallenbergare med potatispuré, ärtor,
lingon samt skirat smör, 135:- (G, L)

Veckans gröna:
Quesadilla med mozzarella, linsragu
på röda linser samt paprika serveras
med fetaoströra, 98:- (G, L)

(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos
Torsdag
I lunchen ingår salladsbuffé, nybakat bröd, kolsyrat/stilla
vatten samt ekologiskt Fairtradekaffe och godbit.


Dagens lunch:
Ärtpestobakad sej, serveras med
rotfruktsstomp samt vitvinssås, 98:- (L)

Långkokt oxbringa serveras med senapssky,
stekta grönsaker samt potatispuré, 128:- (L)

Kostrådgivaren Corporis
rekommenderar (max 500 kcal):

Ångad kolja, rotfrukter och kräfttzatziki, 115:- (L)

Kökets tips:
Wallenbergare med potatispuré, ärtor,
lingon samt skirat smör, 135:- (G, L)

Veckans gröna:
Quesadilla med mozzarella, linsragu
på röda linser samt paprika serveras
med fetaoströra, 98:- (G, L)

(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos
Fredag
I lunchen ingår salladsbuffé, nybakat bröd, kolsyrat/stilla
vatten samt ekologiskt Fairtradekaffe och godbit.


Dagens lunch:
Torsk i ugn serveras med ragu på röda
linser samt en crème fraîche med äpple, 98:- (L)

Boeuf bourgogne serveras med syrad
grädde samt potatispuré, 128:- (L)

Y-Wons fredagsburgare
Vår egna burgare av färskmald högrev,
bringa, rökt fläskfilé, lagrad ost, bakad tomat,
stekt lök, syrad lök, pommes frites och
dijonmajonnäs 155:- (G, L)

Kostrådgivaren Corporis
rekommenderar (max 500 kcal):

Ångad kolja, rotfrukter och kräfttzatziki, 115:- (L)

Kökets tips:
Wallenbergare med potatispuré, ärtor,
lingon samt skirat smör, 135:- (G, L)

Veckans gröna:
Quesadilla med mozzarella, linsragu
på röda linser samt paprika serveras
med fetaoströra, 98:- (G, L)

(G) innehåller Gluten, (L) innehåller Laktos
Varje dag

Mer information