Lunch vecka 07, 2018

Y-Won Bar & Grill

Hamngatan 11 (Elite Stadshotellet)
016 - 540 23 00
Facebook




Måndag
I lunchen ingår salladsbuffé, nybakat bröd, kolsyrat/stilla
vatten samt ekologiskt Fairtradekaffe och godbit.


Dagens lunch:
Stekt kycklingfilé med paprikasås och rostad potatis (L) 98:-

Ugnsbakad uer med kokt potatis och kräftsås (L) 128:-

Kostrådgivaren Corporis
rekommenderar (max 500 kcal):

Kalvfärsbiffar med blomkålsmos och lingon (L) 115:-

Kökets tips:
Oxbringa med buljongkokta rotfrukter och pepparrotssås (G, L) 135:-

Veckans gröna:
Raggmunk med svamp, syrad gurka, honung och smetana (G, L) 98 :-

(G)= innehåller gluten (L)= innehåller laktos
Tisdag
I lunchen ingår salladsbuffé, nybakat bröd, kolsyrat/stilla
vatten samt ekologiskt Fairtradekaffe och godbit.


Dagens lunch:
Ädelostfylld köttfärslimpa med
potatispuré och ärtor (L) 98:-

Pocherad kolja med bakad fänkål,
stompad potatis och pepparrotssås (L) 128:-

Kostrådgivaren Corporis
rekommenderar (max 500 kcal):

Kalvfärsbiffar med blomkålsmos och lingon (L) 115:-

Kökets tips:
Oxbringa med buljongkokta rotfrukter och pepparrotssås (G, L) 135:-

Veckans gröna:
Raggmunk med svamp, syrad gurka, honung och smetana (G, L) 98 :-

(G)= innehåller gluten (L)= innehåller laktos
Onsdag
I lunchen ingår salladsbuffé, nybakat bröd, kolsyrat/stilla
vatten samt ekologiskt Fairtradekaffe och godbit.


Dagens lunch:
Stekt fläsk med löksås (L) 98:-

Chilistekt lax med broccoli, quinoa,
granatäpple samt sojabönpesto (L) 128:-

Kostrådgivaren Corporis
rekommenderar (max 500 kcal):

Kalvfärsbiffar med blomkålsmos och lingon (L) 115:-

Kökets tips:
Oxbringa med buljongkokta rotfrukter och pepparrotssås (G, L) 135:-

Veckans gröna:
Raggmunk med svamp, syrad gurka, honung och smetana (G, L) 98 :-

(G)= innehåller gluten (L)= innehåller laktos
Torsdag
Abonnerat
Fredag
I lunchen ingår salladsbuffé, nybakat bröd, kolsyrat/stilla vatten
samt ekologiskt Fairtradekaffe och godbit.


Dagens lunch:
Rödvinsbrässerad högrev med sötpotatis och rödlöksmarmelad (L) 98:-

Gräddig fisksoppa med räkor (L) 128:-

Y-Wons fredagsburgare
Vår egna burgare av färskmalen högrev,
bringa, rökt fläsksida, lagrad ost, bakad
tomat, stekt lök, syrad lök, pommes frites
och dijonmajonnäs (G, L) 155:-

Kostrådgivaren Corporis
rekommenderar (max 500 kcal):

Kalvfärsbiffar med blomkålsmos och lingon (L) 115:-

Kökets tips:
Oxbringa med buljongkokta rotfrukter och pepparrotssås (G, L) 135:-

Veckans gröna:
Raggmunk med svamp, syrad gurka, honung och smetana (G, L) 98 :-

(G)= innehåller gluten (L)= innehåller laktos
Varje dag

Mer information